- الكمية تكفي:4 أشخاص
- وقت التحضير:30 دقيقة
- وقت الطهي:15 دقيقة
- المقادير:ربع كليو دقيق130 جرام نشا100 جرام سكر بودرة200 جرام سمنة2 بيضةفانيلياملعقة صغيرة بيكنج باودرملعقة كاكاو خام غامق لتلون العجينةللتزين مربى فراولة وجوز هنداو فارماسيل
- التحضير:بتخلطي الدقيق والنشا البيكنج باودر ع جنب وتسبيهم
بتجيبي السكرالبودرة والسمنة وتخلطيهم الاول كويس ببعض وبعدين بتضيفي البيض واحدة واحدة والفانيليا وتضربيهم كويس اوي لما يتمزجو كويس بتضيفي خليط الدقيق والنشا والبيكنج باودرويضاف ماعدا ملعقة من خليط الدقيق والنشا والبيكنج باودر وتقسم العجينة على اثنان ويضاف على قسم ملعقة كاكاو وتعجن ويضاف على القسم الاخر ملعقة ال كانت فضلة على جنب من خليط الدقيق والنشا والبيكنج باودر وتعجنيها لغاية ما تبقى مبتلزقش فى الايد ولا فى الطبق وبعدين تبدئي تكوريها كور صغيرة قد بعضها لانها بتنفش ف الفرن طبيعي - الطبخ:وبتدخليها ع درجة حرارة 180 لمدة من 15 ل 20 دقيقة هي مبتاخدش وقت طويل يا دوب بس تحمر من تحت المهم بعد كدة تسبيها تبرد شوية وبعدين تجيبي كل اتنين شبه بعض وتلزقيهم بالمربى وتضغطي عليهم عشان المربى تطلع من الجناب وتدحرجيهم ف جوز هند وممكن سوداني مطحون او فارماسيل او شوكولاتة وبالف هنا وشفاالمصدر: موقع " مطبخ فتكات "
الخميس، 17 سبتمبر 2015
أحسن طريقة لعمل بسكويت اللانكشير فى البيت مع الصور
Posted on 9:25 ص by Unknown
Categories: الحلويات الغربية والشرقية
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)

0 التعليقات:
إرسال تعليق