الخميس، 17 سبتمبر 2015

أحسن طريقة لعمل قرنبيط بالصلصله و الحمه المفرومه فى البيت مع الصور


  • وقت التحضير:30 دقيقة
  • وقت الطهي:30 دقيقة
  • المقادير:- قرنبيطه متوسطه الحجم- ربع كيلو لحمه مفرومه ومعصجهبصله مفرومه وفى معلقتين زيت وصفريها وانزلى باللحمه وبعد السوى ملحيها)- فصين توم وملح وفلفل وكمونكيلو طماطم معصورهالخلطه لقلى القرنبيط (3معلقه دقيق ونصف كوب ماء وملح وفلفل وقلبيها وحطى القرنبيط واقلى فى الزيت
  • التحضير:اولا هاتى القرنبيط وقطعيه وردات صغيره واسلقيه اعملى خلطه اللى كتبتهالك فوق واقلى فى الزيت
    رصى نصف كميه القرنبيط المقلى فى الصينيه
    ضيفى اللحمه بعد ما تكونى عصجتيها
    ضيفى باقى القرنبيط
  • الطبخ:افرمى فصين التوم وصفريهم فى معلقثتين زيت ذره
    انزلى عليهم بالطماطم المعصوره وملحيى وتبلى الصلصه وبمجرد ما تحطى
    العصير على التوم حطيها على طول على القرنبيط يتسبك ويستوى مع بعض ويتشرب منه
    ممكن تسوى على البوتاجاز من فوق ولمل تتسبك دخليها تحت
    الشوايه تحمر الوش وممكن تدخليها الفرن

    المصدر: موقع " مطبخ فتكات " 

0 التعليقات:

إرسال تعليق