الخميس، 17 سبتمبر 2015

أحسن طريقة لعمل مخلل لفت فى البيت مع الصور

http://i.imgur.com/H4Kz9.jpg

مخلل لفت لذيذ جداً
ودي طريقته سهلة وسريعه
نقشر اللفت


http://i.imgur.com/FMLyA.jpg
ثم يقطع ويرش عليه كميه من الملح عشان يشيل المرارة اللي فيه ونتركه حوالي ساعتين
ثم يغسل ونضعه ف البرطمان وعليه شطة مجروشه وخل وملح وقطعت عليه بنجر عشان يديه لون فوشيا جميل جداً


http://i.imgur.com/cLns6.jpg


http://i.imgur.com/hW6r3.jpg

http://i.imgur.com/JPFyg.jpg
وجاهز للأكل تاني يوم
لذيذ ويفتح النفس 
ومناسب مع الشاورما والفلافل



المصدر: موقع " موسوعه الطبخ " 

0 التعليقات:

إرسال تعليق